Седем пропусквателни пункта организира полицизята около Бургас за ограничаване на мигрантския

...
Седем пропусквателни пункта организира полицизята около Бургас за ограничаване на мигрантския
Коментари Харесай

Седем пропусквателни пункта около Бургас за ограничаване на мигрантския натиск

Седем пропусквателни пункта провежда полицизята около Бургас за ограничение на мигрантския натиск АМ „ Тракия “.

„ От през вчерашния ден в регионалната дирекция на МВР в Бургас има построени 7 контролно-пропускателни пунктове, с цел да бъде стеснен напълно мигрантският напън към Автомагистрала „ Тракия “, като вземат участие и чиновници на жандармерията. Те са ситуирани в обръч към регионалния град “.

Това разгласи в предаването „ Тази заран “ по bTV Станимир Станев, зам.-главен секретар на МВР.

Охранител откри 35 мигранти в лозята край карнобатското село Аспарухово. Чул е съмнителни шумове в лозята и е решил, че става дума за крадци. Вместо с обирджии обаче се сблъскал с огромна група нелегални мигранти и е алармирал в полицията.

" Мигрантите са достигали пеш. Те са стимулирани и изминават десетки километри на крайник. Най-вероятно са преминали границата, прескачайки оградата ", посочи Станев.

Според него има понижаване на мигрантите навътре в страната, само че натискът по границата остава мощен, като до 1000 души се пробват незаконно да влязат в България.

" В Сливенско и Пловдив бяха разрушени две групи за трафик на мигранти. В групата са взели участие и към 5 чиновници на МВР ", подчерта Станимир Станев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР